Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

ΠΡΟΣΕΥΧΗ III

Ἐν ἀντιθέσει μὲ τὴν προηγούμενην προσευχήν, εἰς τὴν παροῦσαν παρατηροῦμεν ἀμιγεῖς ὀρθόδοξους ψαλμωδίας ἐν βάθει τοῦ ἄσματος, κάτι προφανέστατα πιὸ εὐφραῖνον καὶ ἀγάλλον ἐν συγκρίσει μὲ τὴν εὔηχον κιθάραν τοῦ προηγούμενου. Εἴθε ὁ Κύριος νὰ ἀκούη τὰς προσευχάς ἡμῶν καὶ νὰ ἀναγνωρίζη τὴν ἁγνὴν μας ἀφοσίωσιν καὶ πίστιν πρὸς τὸ Ἅγιον Κλέος Αὐτοῦ.



Μετάφρασις:

Ἐνώπιόν Σου, ὧ Πάτερ, εἰσέρχομαι εἰς τοιαῦτα Μυστήρια, (καί) κατανοῶ:

Τὸ Μυστικὸν τοῦ Θεοῦ διὰ ἐκείνους ποὺ φοβοῦνται Ταὐτὸν ἐστί, καὶ θέλει εὑρίσκουσι τὸ συμβόλαιον Αὐτοῦ.

Κατηραμένος ὁ ἀφαιρῶν τὸ Σῆμα τοῦ Κυρίου του πρὸς εὐχαρίστησιν ἀνθρώπων, ἀντὶ νὰ ὑπηρετῆ ἐν κρυπτῶ.
Ἀμήν.

Μακάριος ὁ ἀφαιρῶν τοὺς τυφλοὺς ἐκ τοῦ διάβατός του.
Ἀμήν.

Κατηραμένος ὁ τιθεὶς πίστιν εἰς τὸν ἄνθρωπον καὶ λαμβάνων ἄνθρωπον πρὸς προστασίαν, καὶ φεύγων ἐν τῆ καρδία μακρὰν τοῦ Κυρίου.
Κύριος ἐπικρατεῖν!
Ἀμήν.

Μακάριος ὁ φονεύων τὸν Χριστὸν ἐν ἐαυτῶ καὶ ἐν τοῖς πλησίοις αὐτοῦ.
Ἀμήν.

Ὁλόκληρον τὸ ἄλμπουμ Si Monumentum Requires, Circumspice - Ἑὰν ἀναζητῆτε ἕν μνημεῖον (Του), κυττάξατε γύρω σας, ἐδῶ:

https://www.4shared.com/rar/LDEP2suV/Deathspell_Omega_-_Si_Monument.html

32 σχόλια:

  1. ΡΕ ΕΥΡΥΝΟΜΕ ΗΡΕΜΗΣΕ ΛΙΓΟ, ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΔΕ ΣΧΟΛΙΑΣΑΜΕ ΤΟ ΠΡΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΛΛΟ; ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ "ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΤΩΡΑ!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άμα έχεις links και για τους υπόλοιπους δίσκους τους παρέθεσέ τα διότι αν και βρίσκω αρκετά από άλλα συγκροτήματα κυρίως μέσο filestube, mediafire, depositfiles, για τους συγκεκριμένους δεν μπόρεσα να βρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mporei na ta anevaso en kairo... Prin to Si Monumentum Requires Circumspice itan raw black metal oi Deathspell Omega... Kammia idiaiterotis... Mporei meta apo ta arthra pou sou pa oti tha grapso na metafraso kai na doso oloklira ta album... Anertisa de suntomos to sugkekrimeno arthron dioti logo ousion kai asthainion den dunamai na grapso entos ton prosexon imeron... O Kurios pairnei o Kurios dinei gia tous dikous Tou logous... Emena mou pire gia ligo tin ugeia profanos epeidi stamatisa na Ton pisteuo oso prin... Alla auto tha epanelthei eis to epakron tou, eimai sigouros, den einai monimo...

      - Eurunomos / Blasphemus

      Διαγραφή
    2. Αν αληθεύουν αυτά που λέγονται για σένα, να ψοφήσεις αργά και βασανιστικά μουνόπανο ΕΥΡΥΠΡΩΚΤΕ.

      Και επειδή είσαι καθυστερημένος και δεν παίζει να το σκέφτηκες από μόνος σου, η υγεία σου έχει γαμηθεί από το ποτό και τα ναρκωτικά, όχι επειδή σταμάτησες να πιστεύεις στον σατανά. Χαζός είσαι;

      Διαγραφή
    3. ΠΟΥΣΤΑΡΑ "ΠΛΙΤΣ ΠΛΙΤΣ" ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΠΑΤΣΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΚΩΛΟΜΕΡΙΑ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ. ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ Η ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΥΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΧΡΗΣΤΗΣ ΟΥΣΙΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΑΧΙΜΟΣ ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠ' ΤΙΣ ΑΣΘΑΙΝΕΙΕΣ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ, ΣΑΤΑΝΑ ΘΕΛΟΝΤΟΣ, ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ. ΓΑΜΙΟΛΗ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΘΕΪΑ ΣΟΥ ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ.

      Διαγραφή
    4. Τι ακριβώς παίρνετε στις σατανιστικές τελετές και κάνετε τα ίδια ορθογραφικά λάθη; "Ασθαίνειες" ο ένας, "ασθαίνειες" και ο άλλος. Βέβαια, το μέγεθος της μαλακίας σας δεν εξηγείται με τη χρήση ναρκωτικών ουσιών.

      Εγώ σας είχα πει ότι τα αυτιά δεν είναι τρύπες που χρησιμοποιούνται στο σεξ. Δεν με παίρνατε στα σοβαρά... Δείτε τώρα τα χάλια σας με τόσα χύσια που μαζεύτηκαν σε αυτό που είχατε αντί για εγκέφαλο.

      Γαμώ τον τράγο και τον εωσφόρο τη ΠΟΥΣΤΑΡΑ

      Διαγραφή
    5. Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ ΕΓΡΑΦΕ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΣ ΣΕ GREEKLISH ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΜΗΘΗΚΑ ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ. ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ. ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ; ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ ΑΤΤΑΚΕΣ ΤΟΥ ΕΥΡΥΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΠΕΙΣ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΔΑΡΒΙΝΟ ΣΟΥ.

      Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΑΜΗΣΙΑ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΡΙΧΝΕΙ; ΑΛΛΑ ΔΕΝ Σ'ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΣ ΜΑΞΙΛΑΡΟΘΗΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΧΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.

      Διαγραφή
    6. ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΤΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ. ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕΣ ΣΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ BLOG ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΙΔΕΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ.

      Διαγραφή
    7. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΕΙΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΑΘΕΕ. Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΟΥ ΕΙΤΕ Σ' ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.

      Διαγραφή
    8. ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΑ, ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠ' ΤΟΝ EURONYMOUS ΕΧΕΙ ΕΓΚΩΜΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ; ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ (ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΗ). ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΝ ΔΗΣ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΠΩΘΗ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ ΟΜΟΙΑΖΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΟΥ ΑΛΚΙΒΙΑΔΟΥ ΣΤΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ. ΠΗΡΕ 19 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΟΓΩ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ. ΑΥΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΡΑΤΟΣ: ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΓΙΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ, ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΧΤΥΠΑΕΙ ΦΛΩΡΟΥΣ Ή ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΟΜΑΝΗΣ (Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΗ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΑΠΕΒΑΛΛΑΝ ΑΠ' ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΛΟΓΩ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ).

      Διαγραφή
  3. ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΦΟΡΑΤΕ ΤΙΣ ΖΑΝΤΙΕΡΕΣ ΤΗΣ ΠΕΘΑΜΕΝΗΣ ΓΙΑΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΑΡΑΤΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΔΩ; ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΑΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΟΙ HEIL ΣΤΟΝ ΕΥΡΥΝΟΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΠΑΡΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΜΕΝΗ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ! ΕΥΡΥΝΟΜΕ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΠΙ ΑΡΜΑΤΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ (ΕΩΣΦΟΡΟΣ - ΦΩΣΦΟΡΟΣ) ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΗΛΙΟΥ!

    NECRODAEMON - ΜΗΝ ΤΑΥΤΙΣΤΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΘΕΝ !!!ΣΥΜΜΑΧΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα αδελφέ που είπες για το πως συμπεριφέρεται το κράτος σε κάποιον που ενώ έχει δυνατότητες τον εμποδίζει να προχωρήσει, είναι κάτι το πιο γενικό, δηλαδή να στο θέσω αλλιώς και φράγκα να μην έχεις πάλι δεν μπορείς να προοδεύσεις γιατί δεν θα μπορείς να πας φροντιστήριο, να κάνεις μεταπτυχιακό κ.λ.π. και να στο πάω ακόμα παραπέρα αν δεν έχεις στο σόι σου κάποιον που έχει πολιτικές άκρες με ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ή έναν μασόνο ή έναν εβραίο, ούτε δουλειά της προκοπής θα μπορέσεις να βρεις, ούτε τα κεφάλαια για να κάνεις κάτι δικό σου. Και επειδή είμαι 30+ ηλικιακά με 12 χρόνια στην αγορά εργασίας ξέρεις ότι δεν σου λέω μαλακίες. Απλά όσοι νομίζουν ότι δεν θα ασχολούμαστε εμείς με πολιτική παρά μόνο με θρησκεία είναι βαθιά νυχτωμένοι οι εξουσιαστές! Δεν θα τους αφήσουμε να πάρουνε ανάσα με το συνεχές μας διαφωτιστικό έργο μέχρι να πάθουν ολοκληρωτική ζημιά στις κάλπες και επέλθει η χώρα σε ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ και μετά θα τα πούμε face to face για να διορθώσουμε την όλη κατάσταση! Καλή ανάρρωση στον Ευρύνομο και για να του φτιάξω την διάθεση θα του παραθέσω αυτή την ταινία online που ανταποκρίνεται στα γούστα του, κανίβαλοι, διαστροφή, σαδισμός, γαμήσια, ξεκοιλιάσματα κ.λ.π. που βρήκα με αγγλικούς υπότιτλους μόνο:

    http://watch32.com/movies-online/wrong-turn-2-dead-end-394

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΗΣ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΒΗΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΤΛ. ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ; ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΚΟΠΟ. ΕΝΑΝ ΣΟΥΓΙΑ, ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΖΑΚΕΤΑ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΝΤΗΛΙ ΘΕΛΕΙ. ΕΑΝ ΔΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΙ, ΗΤΟΙ ΟΧΙ ΜΑΚΡΥΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΗ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΩΣ, ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ. ΤΟΙΟΥΤΟΤΡΟΠΩΣ ΚΛΕΒΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ. ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΟΥ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΗΣ ΠΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ. ΟΠΟΤΕ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΨΑΧΝΗΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ; ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ, ΘΑ ΣΕ ΠΙΑΣΟΥΝ; ΑΡΧΙΔΙΑ. ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕ ΣΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΙΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΗΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ. ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΤΕ. ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ. ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ: ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΓΙΝΗΣ ΜΠΑΤΣΟΣ; ΤΑ ΛΕΦΤΑ; ΤΑ ΜΟΡΙΑ; ΟΧΙ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΘΑ ΓΙΝΗΣ, ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΗΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΡΓΑΝΩΣΙ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ.

      Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΥΝΟΜΟΥ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΗΝΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΣ, ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΙ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΠΑΥΣΙΠΟΝΑ (ΟΠΟΙΟΥΧΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ). ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ 'ΧΗ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΧΗ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ (ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ).

      NECRODAEMON

      Διαγραφή
    2. Τι λες ρε μαλάκα γαμώ το σατανά σου; "Μπείτε όλη στη συμμορία του ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΟΥ DEALER Λαζαράκου που τον πέταξαν απ' το σχολείο κλωτσιδών επειδή ήταν ψυχάκιας και μην ψάχνετε για δουλειά!" Ε όχι ρε πούστη όσο και να πήναγα τέτοιες πουστιές δε θα έκανα ούτε και θα συνεργαζόμουν με καθίκια σαν εσάς! Πώς γίνετε ρε πούστη μου όλοι οι σατανιστές να είστε καθίκια και μαλάκες;;;

      Διαγραφή
  6. Φίλε δεν χρειάζεται κανείς να γίνει σατανιστής ή να μπει στην ομάδα του όποιου Ευρύνομου για να πράξει το αυτονόητο, δηλαδή να κάνει οποιαδήποτε παράνομη ή μη πράξη για να καταφέρει να επιβιώσει και να καλύψει τα έξοδα του. Σιγά σιγά όλοι εκεί θα οδηγηθούμε γιατί τα 585 ευρώ μικτά μισθός δεν φτάνουν για να καλύψεις τα προς το ζην, οπότε για ποια δουλειά μιλάμε.......Και φυσικά είναι μαλακία κάποιος να είναι μπάτσος και να αμοίβεται πράγματι παραπάνω, αλλά πάλι να μην του φτάνουν άμα μένει μακρυά από το σπίτι του, νοικιάζει δικό του κ.λ.π. Όσο για τις καταδρομικές ξέρω πολύ καλά πως να κινηθώ διότι έχω κάνει και 4 χρόνια στρατό, οπότε κάτι παραπάνω ξέρω από έναν απλό πολίτη. Το θέμα είναι να υπάρχει ένα οργανωμένο ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ κράτος για να στα καλύπτει όλα αυτά και να μην χρειάζεται να προβαίνεις σε τέτοιες πρακτικές! Αυτό ήθελα να τονίσω. Μακάρι να συνέλθει γρήγορα ο Ευρύνομος. Μπορεί να διαφέρουμε στην πρακτική μας, αλλά τουλάχιστον τον σέβομαι περισσότερο από έναν 19χρονο χαλβά της ηλικίας του στην φλωροποιημένη εποχή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΕΙΝ * (ΑΠΑΡΕΜΦΑΤΟ, ΦΙΛΕ ΜΟΥ)

    ΤΙ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΚΑΝΗΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ; ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΕΔΩΣΕΣ ΤΕΤΟΙΟ ΟΡΚΟ; ΕΓΩ, ΕΝΤΑΞΕΙ, ΠΗΓΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ. Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ, ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΑΚΡΙΕΣ ΝΑ ΠΑΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΗ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΧΙΑΣ, ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΛΚΟΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΓΑΜΩΣΥΣΤΗΜΑ. ΙΔΟΥ Η ΜΑΓΚΙΑ. ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΠΑΗ ΜΕ ΧΑΡΤΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ.

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΕΥΡΥΝΟΜΟΥ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΡΙΟΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΤΟΙΟΥΤΟΤΡΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑΖΩ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΩ 20 ΕΥΡΩ ΤΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΔΥΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΟ ΧΑΜΑΛΙΚΙ (ΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΥΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΩ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ - ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΑ ΔΟΥΛΕΙΑ); ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΩ 580 ΕΥΡΩ ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΦΡΑΠΕΔΟΠΟΥΣΤΕΣ; ΚΑΙ ΟΧΙ, ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΡΥΝΟΜΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΗΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΧΡΗΣΙ ΠΡΕΖΑΣ Ή ΚΟΚΑΣ (ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ, ΚΟΚΑΪΝΟΠΟΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ). ΓΙΑΤΙ Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ ΒΓΑΖΕΙ 100 ΕΥΡΩ ΤΗ ΜΕΡΑ (ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΒΑΤΖΑ ΤΟΥ ΒΕΒΑΙΑ) ΚΑΙ ΔΕ ΤΟΥ ΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΗ ΤΗ ΚΟΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΟΥΙΣΚΙ ΤΟΥ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΝΑΙ ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΗ ΜΑΓΕΙΑ, ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΗ ΕΝΤΟΛΕΣ.

    ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΒΓΗΚΕ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΧΑΜΑΛΙΚΙ. ΕΙΧΑΝ ΤΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΟΥΡΟΔΟΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΣΠΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΕΨΙ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΝΑΝΕ ΜΟΝΟ ΕΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΦΕΡΑΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ (ΠΧ. Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΗΤΟ ΓΛΥΠΤΗΣ ΠΡΙΝ ΓΙΝΗ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ). ΚΑΚΩΣ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΔΩΣΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΗ ΝΑ ΜΟΡΦΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ, ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΟΙ ΚΤΛ. ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΜΗ-ΑΡΙΟΥΣ ΓΙΑ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΩΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΪ. ΤΟΥΣ ΔΕ ΑΡΑΠΗΔΕΣ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΤΛ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΥ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΣΤΙΑ, ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΜΟ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ, ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΡΥΝΟΜΟ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΙΣ ΑΚΡΙΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑ. ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑ; ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ ΠΏΣ ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΑΡΒΙΛΕΣ, ΝΑ ΣΤΟΧΕΥΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΩ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΓΙΑ 9 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 50 ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΒΑΛΚΑΝΙΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΔΩΜΑΤΙΟ. ΠΡΟΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑ ΤΟ ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ. ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΧΘΡΟΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΕΥΡΥΝΟΜΟ (ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΥΠΕΡΕΧΩ ΠΟΛΥ ΣΩΜΑΤΙΚΩΣ) ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ VS. KICKBOXING / MOSHING (ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΤΟΎ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΤΗΝ ΕΥΚΙΝΗΣΙΑ). ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ; ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΞΗΓΗΜΕΝΟΙ. ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΟΥΣΤΙΕΣ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΑ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΣΚΟΤΩΣΗΣ ΕΝΑ ΑΡΙΟ ΑΓΟΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΗ ΦΡΑΠΕΔΟΠΟΥΣΤΑΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ; Ή ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΗ ΠΟΥΤΑΝΑ; ΕΑΝ, ΟΠΩΣ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΕΝΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ, ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΛΟΥΧΗΣΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ. ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΣΚΟΤΩΣΗΣ ΕΝΑ ΑΡΙΟ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ Ή ΠΟΥΤΑΝΑ ΑΡΑΠΗΔΩΝ; ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΗΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΡΙΟΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΛΟΓΟΥ; ΑΡΧΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. NECRODAEMON

      ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΖΗΣ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΥΡΥΝΟΜΟΥ (ΑΚΟΜΑ) ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΩΣ NARGAROTH Ή ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΘΕΛΕΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΣΤΕ.

      Διαγραφή
  8. Σεβόμενος την επιθυμία του Ευρύνομου να μην γίνει η ιστοσελίδα του πεδίο πολιτικών διαφορών και απόψεων δεν θα συνεχίσω την κουβέντα. Οι πολιτικές μας απόψεις και πως βλέπουμε τα πράγματα υπάρχουν ήδη στην ιστοσελίδα μας οπότε δεν θα τα αραδιάσω εδώ για να χαλάσω το site. Παρόλο αυτά παραμένει θολό το τοπίο για το πως βγάζεις 20 ευρώ εσύ και 100 ο Ευρύνομος την μέρα με ''Συναντήσεις'' και δεν ξέρω τι άλλο, γιατί δεν κατάλαβα τι εννοείς με αυτό τον όρο. Παρόλο αυτά στην οικονομική ΑΝΑΓΚΗ για να καλύψεις κάποιες βασικές ανάγκες και υποχρεώσεις κάνεις ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ δουλειά παράνομη ή μη ακόμα και μισθοφοριλίκι στον στρατό. Προσωπικά θα συμφωνήσω μαζί σου γιατί να δουλεύει κάποιος για όλους αυτούς που ανέφερες, αλλά δυστυχώς έτσι είναι προς το παρόν η πραγματικότητα και πρέπει αναγκαστικά να δουλέψεις σε δουλειές των εχθρών άμα χρειαστεί για να καλύψεις τα προς το ζειν. Ούτε εμένα μου αρέσει αυτό, αλλά μιλάω με βάση την πραγματικότητα γύρω μας και όχι με θεωρητικές ουτοπίες όπως κάνουν π.χ. κάποιοι αργόσχολοι αναρχικοί που το παίζουν επαναστάτες με τα λεφτά του μπαμπά και πολιτικές ή πρεσβειακές πλάτες για να ελευθερώνονται όταν τους συλλαμβάνουν! Οπότε όλα τα υπόλοιπα τα ακούω βερεσέ γιατί εκ του ασφαλούς όλοι κάνουν κήρυγμα. Παρόλο αυτά δεν βλέπω να διαφωνούμε πουθενά κύριε Αριοσατανιστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ Η ΑΠΟΡΙΑ ΣΟΥ, ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΑ, ΗΤΟ ΠΏΣ ΕΓΩ ΒΓΑΖΩ 20 ΕΥΡΩ ΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ 100 ΜΕ "ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ". ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΕΝΑ TIP: ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΣΥΝΑΝΤΙΕΣΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ (ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ ΕΧΩ ΤΟΝ ΕΥΡΥΝΟΜΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΛΟ), ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠ' ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΝΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ; ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ; ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 20 ΕΥΡΩ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ. ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΑΠ' ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΗΣ ΚΑΤΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΟΠΩΣ ΟΡΘΩΣ ΑΝΕΦΕΡΕΣ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ;

      ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ, ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΧΙΣΤΕΣ ΟΧΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ. Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ (ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΓΥΝΗΣ) ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ.

      ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ. ΕΣΥ ΘΑ ΚΑΘΩΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣΗΣ ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ΑΝΑΡΧΙΣΤΗ ΑΘΕΟ Π.Χ.;

      NECRODAEMON

      Διαγραφή
    2. ΟΝΤΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΑΡΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ 100% ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΩΛΟΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ; ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΝΝΟΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΕΜΝΗ ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΓΑΜΙΟΛΗ ΣΚΥΛΑΡΑΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗ ΓΑΜΑΓΕ ΑΝ ΜΕΓΑΛΩΝΕ ΕΠΗΡΕΑΣΜΕΝΗ ΑΠ' ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΩΛΟΣΥΣΤΗΜΑ.

      ΕΥΡΥΝΟΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.

      - NARGAROTH

      Διαγραφή
  9. Φίλε NECRODAEMON κατάλαβα τι θέλεις να πεις αρκεί βέβαια να υπάρχει ο κατάλληλος κύκλος ανθρώπων και γνωριμιών για να επιτευχθεί αυτό, πράγμα λίγο δύσκολο φυσικά για κάποιον που ζει στην επαρχία που γνωρίζονται όλοι μεταξύ τους και είναι αρκετό δύσκολο να κρυφτείς στην αφάνεια όπως θα συνέβαινε σε μια μεγάλη πόλη π.χ. Αθήνα ή Θεσ/νίκη, οπότε καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.

    Φίλε NARGAROTH ανοίγεις ένα μεγάλο θέμα όταν λες ''για κάποιον που θα μεγαλώσουμε εμείς'', αυτό του γκέτο, είτε αποκομμένο από την υπόλοιπη κοινωνία σε στυλ κοινόβιου, είτε εντός κοινωνίας σε στυλ αδελφάτου τύπου μασονίας. Αν και δεν θέλω να φανώ ηττοπαθής, βλέποντας την σημερινή κατάσταση γύρω μου, αυτή την λύση την θεωρώ πιο εφικτή από μια λαϊκή επανάσταση που το βλέπω λίγο χλωμό να γίνει γιατί η έννοια της συλλογικότητας και της αλληλεγγύης είναι σχεδόν ανύπαρκτη, περιοριζόμενη μόνο πως θα υπάρχει αλληλοβοήθεια όσον αφορά το φαγητό κ.λ.π. αλλά όσον αφορά την ΑΝΑΤΡΟΠΗ του Συστήματος ακόμα βρίσκεται δυστυχώς σε προπαρασκευαστικά στάδια. Πιστεύω προς τα γκέτο εκτός κοινωνίας με επιστροφή στην φύση, με αυτοσχέδιες κατοικίες κ.λ.π. θα επιφέρει μεγαλύτερη ζημιά στην αποδόμηση των κοινωνιών παγκοσμίως ιδίως άμα αυτή η πρακτική αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση! Για γενική ένοπλη επανάσταση δεν βλέπω φως διότι είμαστε πάρα πολύ λίγοι και ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Αντίθετα μέσα στο Σύστημα εξυπηρετούνται πολλά συμφέροντα που εξυπηρετούν την συντριπτική πλειοψηφία από την άκρα δεξιά ως τους αναρχικούς ή αναρχιστές όπως του λέτε, που είναι βολεμένοι σε αυτή την κατάσταση και δεν θέλουν να αλλάξει κάτι χωρίς να χάσουν τα προνόμια τους καλοπέραση, ησυχία, χαρτζιλίκι, μισθός, σύνταξη, παρανομίες κ.λ.π. Βέβαια ποτέ μην λες ποτέ γιατί ένας απρόσμενος παράγοντας μπορεί να φέρει ανατροπές. Τα ιστορικά παραδείγματα είναι πάρα πολλά. Και φυσικά ο κάθε μη σατανιστής και υπερασπιστής του Συστήματος επειδή ξέρουμε ότι θα μας βλάψει είτε με ρουφιανιλίκι είτε πισώπλατα από φόβο μην αλλάξουν τα πράγματα και χάσει τα συμφέροντά του, δεν θα πρέπει να δείχνουμε κανένα ίχνος συμπόνοιας, αλλά αντίθετα θα πρέπει να τον βλάψουμε με την πρώτη ευκαιρία πριν μας βλάψει αυτός ή αυτή. Οπότε και σε αυτό το θέμα συμφωνούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ "ΝΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ": ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ. ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΝΤΙΣΥΣΤΙΜΗΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΥΠΟΥ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΛΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΑΛΛΟΥΧΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ (ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ) ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΕΣ, ΜΙΣΟΓΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΙΕΡΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑΓΩΓΕΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΗΓΕΤΗ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΥΡΥΝΟΜΟ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ / ΘΕΟΛΟΓΟ / ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑΔΙΑΚΑ. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΟΙ ΑΡΧΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ.

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΛΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΣΙΜΑ ΑΤΟΜΑ; ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΑΨΗΣ ΞΕΡΕΙΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΜΑΧΙΜΟ. ΝΤΟΠΑ (ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΙ ΤΗΣ ΑΠΟΔΩΣΕΩΣ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ), ΑΜΦΕΤΑΜΙΝΗ (ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΑ ΣΚΑΣΗ ΟΣΟ ΠΡΙΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΗΣ ΣΤΗ ΚΟΚΑ) ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ. ΜΙΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΡΥΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΗΣ ΑΚΡΙΕΣ ΕΚΕΙ. ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ.

      NECRODAEMON

      Διαγραφή
    3. ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΑ,

      ΣΥΝΩΜΙΛΗΣΑ ΠΡΟ ΛΙΓΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΡΥΝΟΜΟ ΔΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ EYRONYMOUS, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΕΚΤΕΝΩΣ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΜΕ ΛΙΓΟ ΨΑΞΙΜΟ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΕΥΡΥΝΟΜΟΥ:

      http://sanatorion.blogspot.gr/2011/10/blog-post.html

      ΕΠΙΣΗΣ, Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΗ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ EYRONYMOUS ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΩΝ BURZUM "WAR" ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΙΘΑΡΑ. ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΓΑΜΑΤΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΘΑΡΑ. ΙΣΩΣ ΜΕ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΡΘΡΟ ΔΙΑΦΩΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟ "Ο ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΔΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ" ΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο EURONYMOUS ΟΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕ. Σ'ΤΟ ΕΙΠΕ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ "DIABOLUS EST DEUS INVERSUS" ΗΤΟΙ, "Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΝΑΠΟΔΑ". ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠ' ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΡΙΣΚΩ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΑ. ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ, ΕΛΙΤΙΣΤΙΚΟ, ΜΙΣΟΓΥΝΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ. ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΑΥΤΟ Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠ' ΤΗ ΒΙΒΛΟ Ή ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ;

      NECRODAEMON

      Διαγραφή
    4. ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο EYRONYMOUS ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΕΠΙ ΛΕΞΙ "ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑΥΜΑΖΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ. ΜΑΛΛΟΝ ΘΑΥΜΑΖΕ ΠΕΡΙΣΣΩΤΕΡΟ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ." ΗΤΑΝ ΜΕΛΛΟΣ ΣΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΙ ΑΠ' ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΧΩΡΗΣΕ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΕΝΩ "ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΚΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΗ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ," ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΤΑ ΘΥΜΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΛΑ Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ, ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΛΥ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΣ.

      NECRODAEMON

      Διαγραφή
    5. NECRODAEMON ΕΙΠΕΣ ΠΟΛΛΑ. ΟΙ ΜΑΝΙΑΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ "ΤΟ ΛΑΚΟΝΙΖΕΙΝ ΕΣΤΙ ΦΙΛΟΣΟΦΕΙΝ". ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ ΤΟ ΤΗΡΕΙ.

      - NARGAROTH

      Διαγραφή
  10. ''ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ, ΕΛΙΤΙΣΤΙΚΟ, ΜΙΣΟΓΥΝΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ. ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΑΥΤΟ Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠ' ΤΗ ΒΙΒΛΟ Ή ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ;''

    Ακριβώς η ΟΥΣΙΑ μας ενδιαφέρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙ ΣΤΟΝ ΕΥΡΥΝΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ (12 Π.Μ.).

    NECRODAEMON

    ΑπάντησηΔιαγραφή